Charlize Theron avoimena: ”Minua ei häiritse alastomana oleminen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär on ollut viime aikoina otsikoissa muun muassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa merkeissä.

Nyt 36-vuotias näytteljätär on paljastanut olevansa täysin sinut kameran edessä nakuilun kanssa. Theron kertoi W Magazinen haastattelussa myös, kuinka hänen mielestä seksikohtauksien tekeminen on miellyttävämpää kuolemaan liittyvien kohtausten tekemiseen verrattuna. Syy tähän löytyy upean naisen estottomuudesta.

– Se riippuu vähän siitä kenen kanssa seksikohtausta tekee. Minua ei häiritse alastomana oleminen, Charlize Theron selittää lehdelle.

Kaunotar kuitenkin huomautti kommenttinsa jälkeen ”kuinka se kuulostaa hyvin lutkamaiselta”. Theron tarkensikin myöhemmin, ettei hänellä ole ongelmia oman ulkomuotonsa kanssa. Nainen kertoo myös, kuinka hän on saanut työskennellä ihmisten kanssa, joiden seurassa hän on kokenut olonsa mukavaksi.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nykyisin sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukaudenikäisen Jackson-poikavauvan.