Jonne Aaron vahvisti Staralle: ”Negative on tauolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron on tuttu näky televisiosta ja tuttu ääni oman yhtyeensä lisäksi myös muiden artistien keikoilta ja levyiltä. Stara tapasi Jonnen viikonloppuna Tammerfest-tapahtuman backstagella.

Kuva: Stara

Jonnen luotsaama Negative-yhtye ei ole juuri ilmoitellut keikkatauostaan, mutta nyt Jonne Aaron vahvisti yhtyeen viettävän tilapäisesti hiljaiseloa muutamista esiintymisistä huolimatta.

– Meillä on semmoinen tilanne, että me ei olla kauheasti tehty tänä kesänä keikkaa. Ollaan alettu treenaamaan uutta levyä. Jotain hajakeikkoja on, mutta me ollaan pyhitetty tää kesä täysin uuden luomiselle. Sit kun on jotain sanottavaa ja tarpeeksi hyviä biisejä, niin sitten julkaistaan. Ei ole mitään kiirettä. Periaatteessa ollaan tauolla, Jonne vahvisti Staralle.