Justin Bieber pullistelee: ”Kannan itseni kuin mies” – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Suomeen ensi keväänä saapuva poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 19-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Viime aikoina mediassa on päivitelty teini-idolin nopeaa varttumista. Äänenmurrostaan läpikäynyt poppari on nyt kertonut Rolling Stone -lehdelle tuntevansa itsensä jo aikuiseksi mieheksi. 18-vuotiaan Bieberin muuntunut olemus on esillä myös lehden näyttävässä kansikuvassa, josta fani voi tarkistaa komistuksen miehisen varren.

– Minusta tuntuu, että kannan itseni miehekkäämmin. En enää näytä pikkupojalta, kertoi Justin Bieber haastattelussa.

Viime vuonna huimat 55 miljoonaa dollaria, eli 47 miljoonaa euroa tienannut Justin Bieberin julkaisi äskettäin uuden Believe-albuminsa. Levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.