Seksikkäin julkkisäiti paljasti: ”Ei lainkaan seksiä häämatkalla!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voittanut julkkistähti Brooke Burke tuli aikoinaan tunnetuksi poseeraamalla alastonkuvissa. Taannoin hänet valittiin äänestyksessä Hollywoodin seksikkäimpien julkkisäitien listan kärkisijoille.

Playboy-miestenlehdessäkin vuosien varrella pariin kertaan poseerannut kaunotar on nyt paljastanut erikoisia seikkoja häämatkastaan. Bethenny Frankelin Bethenny -televisio-ohjelmassa vieraana ollut Burke on nimittäin kertonut, ettei hän ja hänen aviomiehensä David Charvet ryhtyneet ollenkaan sänkypuuhiin häämatkallaan. Tyypillisesti intiimejä hetkejä pursuavan loman sijaan aviopari tyytyikin aivan johonkin muuhun kuin seksiin.

– Se ei ollut romanttista. Mieheni tappaa minut koska kerron tämän, mutta me päädyimme matkallamme hotellihuoneeseemme, tilasimme ruokaa huonepalvelusta ja nukuimme. Kirjaimellisesti, vain nukuimme… olimme vain niin väsyneitä, Burke muistelee ohjelmassa.

Burken mukaan väsymys johtui lasten kanssa hääräämisestä. Kaunotar myös paljasti, ettei pariskunta pystynyt lähtemään kauas häämatkaansa varten, vaan he olivat hotellissa omassa kotikaupungissaan. Neljän lapsen äiti painottaakin, että kiireisten äitien on todella tärkeää saada tarpeeksi unta.

40-vuotias Brooke Burke tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajan lisäksi myös entisenä televisiojuontajana ja nyt siis myös entisenä nakumallina. Hän juonsi vuosina 1999 – 2002 Wild On! -nimistä ohjelmaa ja myöhemmin vielä Rock Star -ohjelmaa. Nykyisin hän on naimisssa näyttelijä-laulaja David Charvetin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Brookella on myös kolme muuta lasta.