Johnny Deppin uusi suhde hiipumassa jo nyt?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Deppin ja Heardin väitetty suhde saattaa kuitenkin jo olla hajoamispisteessä, Radar Online -sivusto uutisoi. Sivuston mukaan kaksikko oli tapaillut toisiaan jo jonkin aikaa ennen Deppin erouutista. Vanessa Paradisen ja näyttelijäkomistuksen erokohun aikana Heardia kuvailtiin usein syypääksi eroon, eikä tämä sopinut Heardille ollenkaan.

– Amber ei ole koskaan halunnut sellaista huomiota. Hän pitää itseään vapaana ajattelijana ja itsenäisenä, eikä minään kodinrikkojana joka yrittää edetä urallaan reittä pitkin, lähde kertoo sivustolle.

Erokohun takia kaksikon kerrotaankin nyt ottaneen hieman etäisyyttä toisistaan. Heardin kerrotaan halunneen rauhaa mediapyörityksestä. Pariskunnan ei kuitenkaan uutisoida eronneen, vaikka näyttelijäkaunottaren kerrotaankin viettävän kaiken vapaa-aikansa ainoastaan ystäviensä seurassa.

Johnny Depp ja Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Sittemmin perheen perustanut ja jo eronnutkin pariskunta yritti parhaimpansa mukaan salailla yksityiselämänsä. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.