Aubrey O’Day paljasti uuden tatuointinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja sooloartistina.

Neitokainen otti äskettäin itselleen tatuoinnin, jonka on nyt esitellyt faneilleen Twitter-blogissaan. 28-vuotias julkkistähti tatuoi kylkeensä latinankielisen lauseen ”Per aspera ad astra”, joka tarkoittaa vaikeuksien kautta tapahtuvaa nousua tähtiin. Vaihtelevasta painosta kritisoitu O’Day ei pelännyt esitellä julkaisemassaan otoksessa paljasta vartaloaan.

Kuva: Twitter

Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa ja selviytynyt finaaliin saakka julkkisten Diili-ohjelmassa. Laulajana O’Day on julkaissut oman debyyttialbuminsa, jonka singlejä ovat muun muassa Automatic ja Wrecking Ball.