Tom Hardy avoimena päihde- ja homokokeiluistaan: ”Nyt tunnen varjoni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Inception-elokuvassakin aiemmin nähty brittinäyttelijä Tom Hardy sai elämänsä roolin uusimmasta Yön ritarin paluu -elokuvasta. Mies nähdään valkokankailla Batmanin vastustajana, pelottavana Bane-hahmona.

Nousukiidossa oleva näyttelijä on nyt avautunut pitkästä tiestään tähtiin. Hardyn elämä on nimittäin ollut täynnä nousuja ja laskuja. 34-vuotias miestähti päätyi jo teini-ikäisenä vieroitukseen varhain alkaneen huumeiden käyttönsä vuoksi.

Mies harrasteli kasvuvuosinaan myös varastelua, jonka jälkeen ajautui alkoholistiksi. Päihteiden käyttö ajoi Hardyn seksuaalisiin kokeiluihin ja homosuhteisiin miesten kanssa. Seksikokeilut tyydyttivät hetken miehen uteliaisuutta, mutta kolmikymppisenä hän tuntee käyneensä jo läpi kaiken tarpeellisen.

– Nyt tunnen varjoni, ja tiedän miten tulla sen kanssa toimeen. Se on kuin eläisi lähes 200-kiloisen orangin kanssa, joka haluaa tappaa minut. Se on voimakkaampi kuin minä, ei puhu samaa kieltä ja vaanii sieluni pimeydessä, kuvailee Tom Hardy The Sun -lehdelle.

Suomen valkokankaillekin rantautunut Yön ritarin paluu on Dark Knight -elokuvatrilogian viimeinen osa. Christopher Nolanin ohjaaman toimintaelokuvan pääosassa nähdään Christian Bale. Muissa rooleissa näyttelevät Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine, Anne Hathaway ja Tom Hardy.