Kelly Osbourne estottomassa kuvassa – tässä todelliset jättirinnat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Nyt neitokainen on herättänyt huomiota poseeraamalla toisenlaisessa kuvassa, jonka voisi jopa luokitella härskiksi.

Kelly vietti taannoin hurjaa bileiltaa, josta on nyt vuotanut julkisuuteen hämmentävää materiaalia. Rokkarin tytär nimittäin julkaisi Twitter-mikroblogissaan kuvan, jossa nähdään hänen lisäkseen jättikokoiset rinnat. Kyseiset muodot kuuluvat Amazon Ashleylle, joka on eräs maailman suurikokoisimmista naisista. Jättinaisen tasseleilla koristellut rinnat ovat aivan Kellyn kasvoilla, ja tähti näyttää kuvan perusteella olevan innoissaan tilanteesta.

Kuva: Twitter

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen alalla. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän toimii E!-sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.