Ashton Kutcherin suhde paljastui – Demi Moore järkyttyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen. Sittemmin heidän avioliittonsa on huhuttu olleen laiton.

49-vuotiaan näyttelijättären kerrotaan olevan murtunut uusimmista kuvatodisteista, joiden mukaan Ashton Kutcher ja hänen 70’s Show -vastanäyttelijänsä Mila Kunis ovat löytäneet toisensa romanttisessa mielessä. Mediassa levisi äskettäin kuvia pariskunnasta suutelemassa, jotka saivat lähteiden mukaan Mooren hysteeriseen tilaan. Romanttiset kuvat ovat näyttelijättärelle kuin suolaa haavoihin.

– Demi on murtunut siitä, että Ashton siirtyi niin nopeasti eron jälkeen eteenpäin ja deittailee nyt Milaa. Hänen sydämensä on särkynyt. Vaikka Ashton pettikin häntä koko avioliiton ajan, kyse ei ollut koskaan aidosta suhteista, kuten Milan kanssa, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Lähteen mukaan Demi on eniten poissa tolaltaan, koska hän elätteli vielä jonkinlaisia toiveita parin yhteenpalaamisesta. Moorea ottaa myös sydämestä Kutcherin mielitietyn nuori ikä, sillä 28-vuotias Mila Kunis on viisikymppistä näyttelijätärtä huomattavasti nuorempi. Nuorten rakastavaisten kerrotaan muuttaneen lähes jo yhteen, sillä Mila viettää hyvin paljon aikaa Ashtonin Hollywood-kodissa.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleen Mooren kolme tytärtä ovat hänen avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.