Nyrkkeilijäkomistus paljasti Batman-bileissä: ”Haluan näytellä roistoa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. Mies herätti kohua aiemmin tänä vuonna tappelemalla lehdistötilaisuudessa maanmiehensä Dereck Chisoran kanssa.

Nyt kuumapäinen nyrkkeilijäkomistus on kertonut yllättävästä haaveestaan. 31-vuotias mies nimittäin toivoo pääsevänsä jonain päivänä näyttelemään elokuvissa. Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa Haye kertoikin, että haluaisi näytellä valkokankaalla roistoa.

– Tahdon roiston osaan, joten jos jollakulla olisi minulle sopiva pahisrooli, varmasti ottaisin työn vastaan. Rakastan katsomissani elokuvissa jostain syystä aina roistoja, kuten Terminaattoria. Hän on loistava hahmo, kertoo David Haye BANG Showbiz -sivustolle.

Urheilijatähti kertoi harkinneensa jopa uran vaihtoa. Monia nyrkkelymestaruuksia niittänyt mies haluaa uusia haasteita, joita hän uskoo löytävänsä elokuvateollisuudesta. Haye myöntää, että elokuvasankarin näytteleminen olisi helpompi pesti, mutta omien sanojensa mukaan hän ei voi vastustaa roistojen lumovoimaa.

Hayen julkinen riita Dereck Chisoran kanssa kohahdutti urheilumaailmaa tämän vuoden alussa. David Haye naljaili Chisoralle lehdistötilaisuudessa tämän otteluhäviöstä, ja löi miestä lasipullolla päähän. Chisora iski Hayeta mikrofonilla, jolloin riita yltyi joukkotappeluksi. Heinäkuussa miehet nähtiin taas lehdistötilaisuudessa, ja he olivatkin ylimpiä ystäviä. He kertoivat löytäneensä yhteisen sävelen ottelukehästä, jossa syntyi kunnioitus vastustajaa kohtaan.