Audrina Patridge esitteli korjatut silikonimuotonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa.

Nyt julkkisjuhlissa viihtyvä neitokainen on jälleen ikuistettu upeisiin bikiniotoksiin. Audrina poseerasi paparazzeille ja väläytti kuuluisaa Hollywood-hymyään allasbileissä Connecticutissa. Kaunottaren kauniisti päivettynyt bikinikroppa saattanee kuitenkin kuljettaa ihailijan katseen säteilevästä hymystä muutamia senttejä alemmas.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.