Lea Michelen kaula-aukko sai jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjan yksi päätähdistä Lea Michele on nykyään viihdemaailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Näyttelijä-laulaja päätyi aiemmin tänä vuonna otsikoihin, kun hänen huhuttiin seurustelevan vastanäyttelijänsä Cory Monteithin kanssa.

25-vuotias Lea Michele on nyt kiinnittänyt huomion julkkisjuhlien punaisella matolla avonaisella kaula-aukollaan. Kyseessä olivat FOX-kanavan juhlat Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Soho Housessa.

Lea Michele kertoi taannoin olevansa sinut vartalonsa kanssa ja kiisti samalla epäilyt silikonirinnoista. Lea Michele ei ole puhunut julkisuudessa rakkauselämästään, eikä hän ole vahvistanut julkisuudessa vellovia seurusteluhuhuja. Life & Style -lehden lähteiden mukaan pariskunta bongattiin ystävänpäivänä julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa. Näyttelijätär kertoi taannoin, että hän joutui nuorempana koulukiusaajien uhriksi. Lean mukaan koulukiusaajat muun muuassa haukkuivat tämän ulkonäköä ja nimeä.