Mario Lopez seksikkäänä kuvauksissa – kultamaalia sixpackissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijä Mario Lopez tunnetaan muun muassa Saved by the Bell -komediasarjasta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisesta versiosta. Mies juontaa paraikaa America’s Best Dance Crew -ohjelmaa MTV-kanavalle.

Meksikolaissyntyinen komistus antoi jälleen naisihailijoilleen silmänruokaa. Nyt mies julkaisi Twitter-mikroblogissaan otoksia, joissa mies esittelee kultamaaliin peitettyä upeaa kroppaansa. 38-vuotias Lopez maalattiin kultaiseksi mieheksi Rated M -vaatesuunnittelijan alusvaatekuviin, jotka saivat inspiraationsa Michelangelon kuuluisasta David-patsaasta. Mies poseeraa otoksissa urheilullisissa asennoissa urheiluvälineiden kanssa.

Mario Lopez on nähty televisiotyönsä ohella Broadway-näytelmissä. Mies debytoi teatterilavalla vuonna 2008 A Chorus Line -näytelmän roolissa. Treenattu tähti paljasti äskettäin julkisuudessa timmin vartalonsa salaisuuden. Mies kertoi pitävänsä kunnostaan huolta yksinkertaisella liikunnalla, painonnostolla ja terveellisellä ruokavaliolla. Lopez on julkaissut myös kaksi lifestyle-kirjaa, jotka käsittelevät treenaamista ja ruoanlaittoa.