Vuoden oksettavin mainosvideo? Älä katso syödessäsi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teini-ikäisten nuorten vitsauksena saattavat kasvuvuosina olla tulehtuneet ihohuokoset, jotka tuottavat tuloksena iholle finnejä. Verkossa leviää aika ajoin kakomisrefleksin laukaisevia videoita, joissa ihmiset puristelevät isotkin finninsä kameran kuvatessa.

Kuva: YouTube

Nyt eräs mainosvideo saattaa kohota ällöttävimpien mainosten listan kärkeen, sillä se sisältää juuri nimenomaisia toimintoja. Miesten OXY-ihonhoitotuotetta mainostavalle videolle on koottu sarja kuvottavimpia finninpuristusoperaatioita, joissa tali lentää seinille ja peileille asti.

Miehillä on finnejä joka paikassa – kasvoilla, silmäluomilla, huulissa, selässä ja poskissa. Jokainen tykyttävä finni saa videolla vapautuksensa, kun miehet purskauttavat niissä olevan talin ulos muhkurasta. Mainoksen karmivuutta täydentävät ihmisten aidot kirkaisut, ja taustalla pauhaava Edvard Griegin klassinen kappale Vuorenpeikkojen tanssi.