Ashton pokasi kaunottaren – Demi Moore nokitti Hollywood-komistuksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Sittemmin 49-vuotias näyttelijätär järkyttyi, kun Kutcher alkoikin deittailemaan ystäväänsä Mila Kunisia. Nyt hyvässä kunnossa säilynyt kaunotar on löytänyt itselleen komistuksen vierelle. Demi on nimittäin nähty viettämässä yhteistä aikaa uusiseelantilaisen miestähden, Martin Hendersonin, kanssa.

Pariskunta kuvattiin viettämässä yhteistä lomaa Connecticutissa, jossa 12 vuotta nuorempi mies sai näyttelijättären jälleen hymyilemään. Life & Style -lehden mukaan pariskunta nähtiin romanttisilla lounailla ja päivällisillä loman aikana. Silminnäkijät kuvailivat Demi Mooren käytöstä jopa flirttailevaksi. Hilpeys ja ennakkoluulo -elokuvassa näytellyt Henderson lieneekin oiva seuralainen kovia kokeneelle neitokaiselle.

– He vaikuttivat luontevilta toistensa seurassa. He vain nauroivat ja juttelivat. Demi näytti upealta – puheliaalta, terveeltä ja onnelliselta, kertoi silminnäkijä Life & Style -lehdelle.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleen Mooren kolme tytärtä ovat hänen avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.