Poptähti ei ole tervetullut kylään Kennedyn presidenttiperheeseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt “erobiisin” entisestä poikaystävästään John Mayerista.

Äskettäin 22-vuotiaan kantritähden huhuttiin seurustelevan Arnold Schwarzeneggerin 18-vuotiaan Patrick-pojan kanssa. Patrickin äiti on Kennedyn kuuluisaan sukuun kuuluva Maria Shriver. Nyt Swiftin kerrotaan saaneen yllättävän kylmän vastaanoton Kennedyiltä, sillä he eivät halua kantritähden yöpyvän heidän kartanossaan Massachusettsissa, Huffington Post -lehti uutisoi. Neitokainen onkin joutunut suoraan keskelle perheriitaa.

Swift vietti taannoin itsenäisyyspäivää kuuluisan suvun kanssa heidän kartanollaan. Kennedyjen suku, jonka jäsenistä kaksi on ollut senaattoreja ja yksi Yhdysvaltain presidentti, haluaa kuitenkin muuttaa kyseisen kartanon tutkimuskeskukseksi. Sukuun kuuluva Vicky Kennedy on yrittänyt jo jonkin aikaa saada talon käyttöä rajoitettua senaattori Ted Kennedyn testamenttia kunnioittaen. Täten kantritähden ei annettu yöpyä kartanossa vierailunsa aikana.

– Ted Kennedy ilmaisi testamentissaan, että hän halusi historiallista, sokkeloista taloaan käytettävän oppimispaikkana yleisölle, erityisesti nuorille ihmisille. Olen aika varma, ettei hän tarkoittanut Taylor Swiftiä, Kennedyjen asianhoitaja Joe Battenfield selittää.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Billboard-lehti nimesi Taylor Swiftin vuoden 2011 eniten tienanneeksi artistiksi. Näyttelijätöitäkin tehnyt kantritähti tienasi viime vuonna kunnioitettavat 35 miljoonaa dollaria.