Tulisa Contostavlos: ”Nicole Scherzinger on liian pehmo!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

23-vuotias Tulisa tunnetaan kovaakin elämää viettäneenä kaunottarena. Neitokainen on X Factor -tuomarina pyrkinyt olemaan välillä tiukka kommenteissaan. Nyt tähteä huolestuttaa Amerikan X Factor -kisan tuomarina nähty Nicole Scherzinger, joka aloittaa kykyjenetsintäkilpailun brittiversion tuomarina sen yhdeksännellä kaudella.

Tulisan mielestä havaijilaissyntyinen kaunotar on nimittäin aivan liian pehmeä tuomarin tehtävään. Neito kertookin nyt antavansa herttaiselle laulajattarelle yksityistunteja, jotta entinen Pussycat-kaunotar saisi esiintymiseensä lisää narttumaisuutta.

– Nicole on upea. Kaikki kysyvät minulta tullaanko tulevalla tuotantokaudella näkemään tappelua ja draamaa. Nicole on liian pehmo. Ei sitä ikinä tapahtuisi, kertoo Tulisa Contostavlos The Sun -sivustolle.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.