Nicole Minetti ihastutti bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset kaunottaret ovat olleet kuluvan viikon aikana tavallista enemmän esillä medioissa. Nyt rannalta on bongattu paparazzikuviin saapasmaan kohukaunotar Nicole Minetti, joka on tehnyt viime aikoina yllättäen uraa myös politiikassa.

Minetti ikuistettiin aiemmin tällä viikolla rannalla Malibussa, Kaliforniassa, jossa hän keikisteli auringossa niukoissa vaaleanpunaisissa bikineissä ja nautti erotiikkakirjasta Fifty Shades of Grey. Nyt neitokainen on palannut rannalle yhtä lailla värikkäissä bikineissä.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.