Amy Childs näyttävissä rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin Ultimo-merkin alusvaatemalliksi ja neitokainen hankki heti uudet rinnat.

Realitytähti esitteli taannoin ensimmäistä kertaa uudet 32DD-kokoiset rintansa lomallaan Dubaissa. Nyt paparazzit ovat ikuistaneet neitokaisen lomailemassa rannalla komean miesseuralaisen kanssa. Amy oli itse verhonnut muhkeat muotonsa valkoisiin bikineihin.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa.