Nainen pahoinpiteli toisen kesken hiustenleikkuun – palasi takaisin viimeisteltäväksi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla tapahtuu aika ajoin erikoisia rikoksia, joissa ihmiset toimivat irrationaalisilla tavoilla. Nyt eräs nainen yllätti parturinsa viimeisimmässä hiustenleikkuussaan.

Floridalainen nainen pidätettiin, kun hän keskeytti parturikäyntinsä erikoisen välikohtauksen vuoksi. 26-vuotias Dorys Leidys Quintana ryntäsi ulos kampaamosta kesken hiustenleikkuun, ja hakkasi kadulla tuntematonta naista kasvoihin. Uhri istui tiettävästi autossa kadulla, kun hurjistunut Quintana hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Kuva: Splash

Väkivaltaisen purkauksensa jälkeen neito palasi parturiin viimeistelemään hiushuoltonsa. Quintana ja uhri eivät tunteneet toisiaan. Hyökkäyksen jälkeen poliisi pidätti naisen ja vei hänet paikalliselle poliisiasemalle, uutisoi Naples Daily News -lehti.

Quintana pääsi vapaaksi keskiviikkona 2.000 dollarin eli 1.700 euron takuita vastaan. Neitokainen joutuu vastaamaan väkivaltaisesta teostaan oikeuden edessä. Kaunotar saattaa joutua jopa vuodeksi vankilaan. Quintana onkin kommentoinut tekoaan Facebook-palvelussa, jossa sanoo hyökkäyksen olleen hänen elämänsä typerin teko.