Hollywoodin kiltti tyttö yllättää seksikkäänä vamppina – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-kaunotar Claire Danes on yleisesti kiltin tytön maineessa, mutta hän on siitä huolimatta ollut yllättävän usein otsikoissa intiimien ruumiinosiensa paljasteluiden merkeissä. Aika ajoin lempeäkatseisesta kaunottaresta sukeutuu myös kovan luokan vamppi, kuten on käynyt tällä kertaa lehden kuvauksissa.

Näyttelijä Hugh Dancyn kanssa naimisissa oleva neitokainen nähdään tällä kertaa seksikkäässä mekossa GQ-lehden kannessa. Claire Danes poseeraa otoksessa leningissä, jonka halkio paljastaa kiitettävästi kaunottaren reittä. Vaaleahiuksinen tähti myöntääkin lehden haastattelussa saaneensa uutta seksuaalista varmuutta Homeland-televisiosarjan agentti-roolihahmonsa myötä. Neidon mukaan rooli on kuin hänen tuhmempi alter egonsa.

Claire Danesin uuden Me And Orson Welles -elokuvan tähtinä ovat myös Zac Efron ja Ben Chaplin. Claire Danes ja Hugh Danes tapasivat toisensa Evening in Newport -elokuvan kuvauksissa vuonna 2006 ja ovat seurustelleet siitä saakka. Sittemmin heidät nähtiin yhdessä esimerkiksi Screen Actors Guild Awards -tapahtumassa kuluvan vuoden tammikuussa. Kihloihin he menivät helmikuussa 2009 ja naimisiin siis saman vuoden syyskuussa. Hugh Dancy nähtiin taannoin elokuvaroolissa elokuvassa Confessions Of A Shopaholic.