Jymy-yllätys! Batman-tähti otti nyrkkeilijän haasteen vastaan – ottelu tulossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. Äskettäin kuumapäinen nyrkkeilijäkomistus haastoi nyrkkeilykehään Batman-tähti Tom Hardyn, joka näyttelee uusimmassa Yön ritarin paluu -elokuvassa Bane-roistoa.

Nyt Tom Hardy on vastannut 31-vuotiaan raskaansarjan nyrkkeilijän kutsuun myöntävästi. Tähtinäyttelijä on parhaillaan ystäviensä kanssa Kongossa kuvaamassa televisiodokumenttia luonnossa selviämisestä. Mies kertoikin olevansa mukana ottelussa, kun palaa takaisin kotimaahansa Britanniaan.

– Hardy vastaan Haye? Ei ongelmaa. Odottakaa, kun otan meikit pois ensin. Taistelen hänen kanssaan heti, kun palaan Kongosta, jos hän vain haluaa. En ole koskaan tapellut ammattilaisnyrkkeilijän kanssa, siitä tulee kokemus, kertoo Tom Hardy The Sun -lehdelle.

Miehellä on jo omat ounastelunsa ottelun lopputuloksesta, mutta hän suostui siihen silti. Hardy epäili joutuvansa häviölle ammattilaista vastaan. Hän halusi kuitenkin osallistua otteluun sillä ehdolla, että siitä kerättävät tulot lahjoitetaan suoraan hyväntekeväisyyteen.

Elokuvaurastakin haaveileva David Haye ehdotti ottelua Hardylle, koska piti miestä varteenottettavana kilpakumppanina. Raskaansarjan nyrkkeilijä uskoo, että kovaluontoinen ja treenattu miestähti olisi hänelle oiva vastus. Haye kehui lehtihaastattelussa filmitähden voimakasta olemusta, mutta uhosi silti voittavansa hänet tosipaikan tullen.