Vaatteet riisuttu – nyt Octomom anoo rahaa faneiltaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Neljäntoista lapsen maailmankuulu äiti Nadya Suleman, eli Octomom, joutui äskettäin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Nuo rahat hän tuhlasi jo ennen videon julkistamista.

Octomom joutui juuri pulaan, kun hän ei pystynyt maksamaan asuntolainaansa ostamastaan Kalifornian kodista. Nyt neitokaisen koti onkin joutunut pakkohuutokauppaan. Sulemanilla on vain kaksi viikkoa aikaa muuttaa pois talosta, tai vastaavasti maksaa lainansa.

Nainen tarvitsee 150.000 dollaria eli 127.000 euroa maksaakseen jättikokoiselle perheelleen uuden asunnon. Yllättävistä tempauksistaan tunnettu Nadya Suleman ei jäänyt ihmettelemään sormi suussa vaikeaa tilannetta, vaan päätti jälleen kerran ratsastaa julkisuudellaan. Neito perusti oman Go Fund Me -sivuston internettiin, jossa ihmiset voivat lahjoittaa hänelle rahaa asunnon ostamiseen.

Octomom nousi otsikoihin vuonna 2009 monisikiöraskaudensa myötä. Jo ennestään kuuden lapsen äiti synnytti kerralla kahdeksan lasta. Suleman on hankkinut kaikki 14 lastaan keinohedelmöityksen avulla.