Näin massiiviselta näyttivät Summer Sound Festival ja DJ Tiesto – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna suomalainen konemusiikkikansa juhli historian suurimmassa Suomessa järjestetyssä alan tapahtumassa. Helsingin Messukeskuksessa juhli nimittäin järjestäjien ilmoituksen mukaan peräti 24.000 kävijää. Tapahtuma oli loppuunmyyty jokaisena päivänä.

Festivaalin huippukohtia olivat Global Arenan perjantaina huikeaan kliimaksiin piiskannut DJ Tiesto, Summer Sound Stagen äärimmilleen täyttänyt ruotsalainen Avicii sekä Global Arenan sunnuntain pääesiintyjä Armin van Buuren. Erityisen paljon kävijät kiittelivät myös Axwellin settiä.

Stara on paikalla tallentamassa Summer Soundin tapahtumia kuviksi ja videolle. Tapahtuman pääesiintyjänä nähtiin siis perjantaina maineikas DJ Tiesto, jonka rytmit saivat tanssikansan hurmokseen. Oheisella videolla nähdään tunnelmapaloja perjantailta. Videon kuvaus ja leikkaus: Jarkko Vuolle.