Koomikko nauraa Snoop Doggin uudelle nimelle: ”Mediatemppu!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpien ja suositumpien rap-artistien joukkoon lukeutuva yhdysvaltalainen Snoop Dogg esiintyi äskettäin Turussa Ruisrockissa. Räppäri tunnetaan musiikkiuransa lisäksi myös huumesekoiluistaan.

Tänään miekkonen yllätti ihailijansa vaihtamalla esiintymisnimensä Snoop Lioniksi. Nyt räppäri on saanut lokaa niskaansa koomikko Zach Braffilta. Hollywood-tähti ei voi nimittäin ymmärtää Snoop Doggin nimenvaihdosta, ja pitääkin uutta leijona-nimeä vain huomion tavoitteluna.

Uudelleen syntyneenä Bob Marleyna itseään pitävä rap-legenda saikin Braffilta osakseen humoristista pilkantekoa.

– Ihmiset vaihtavat nimeään vain saadakseen mediajulkisuutta. Niin naurettavaa. Nyt minunkin uusi nimeni on Zach Lion Metta World Peace Dirty Money Cher, kirjoitti ärsyyntynyt Zach Braff Twitter-mikroblogiinsa.

40-vuotias Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr, on ollut vaikeuksissa eri maiden kanssa aiemminkin. Iso-Britannia kielsi miestä saapumasta maahan vuonna 2007. Viranomaiset poistivat Snoop Doggin porttikiellon maahan viime syksynä, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin myös Hollanti on kieltänyt artistia saapumasta maahan, jonka seuruksena räppäri on joutunut perumaan keikkojaan. Snoop Doggilla oli myös vuosina 2007 – 2008 porttikielto Australiaan aiempien rikostuomioidensa takia.