Ashton Kutcher ja Mila Kunis lemmenlomalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat –televisiosarjan näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään railakasta sinkkuelämää, sillä vieraisiin pöksyihin sukeltanut tähti erosi taannoin vaimostaan Demi Mooresta. Julkkiskaunottaria deittaillut mies näyttää sittemmin tykästyneen 70’s Show -vastanäyttelijäänsä Mila Kunisiin.

Nyt rakastavaiset on bongattu yhteisellä lomamatkalla Balilla. Ashton Kutcher lomailee 28-vuotiaan näyttelijättären kanssa saaren eteläisellä puolella sijaitsevassa viiden tähden hotellissa, jossa pariskunta voi hemmotella toisiaan mielin määrin. Heidän luksussviitissään on muun muassa upotettu kylpyamme ja oma uima-allas.

Pariskunta nähtiin myös äskettäin romanttisilla elokuvatreffeillä. Kutcher vei mielitiettynsä katsomaan uusinta Batman-elokuvaa losangelesilaiseen elokuvateatteriin. Rakastavaiset pitivät Yön ritarin paluu -elokuvan näytöksessä matalaa profiilia, koska heidän aiemmat pusuttelukuvansa saivat Kutcherin ex-vaimon Demi Mooren pois tolaltaan.

Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui taannoin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär ajautui eron jälkeen riitoihin lastensa kanssa, sillä hänen tyttärensä eivät jaksaneet seurata äitinsä juopottelua vierestä.