Räppäri keskeyttää uransa – palaa koulun penkille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen räppäri Drake tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Over, Best I Ever Had ja Miss Me. Äskettäin hän nousi kohuotsikoihin aloitettuaan yökerhon VIP-tiloissa joukkotappelun ja heiteltyään paikalla olleita naisia raukkamaisesti lasipulloilla. Rytäkässä loukkaantui useita ihmisiä.

Nyt Drake on ilmoittanut keskeyttävänsä musiikkiuransa toistaiseksi. Syyksi hän kertoi paluun koulun penkille, sillä hän aikoo saada opintonsa loppuu. Räppärin toistaiseksi viimeinen keikka nähdään huomenna sunnuntaina Torontossa järjestettävässä OVO Fest -tapahtumassa.

– Vietän kesäni opiskellen, jotta valmistun koulusta. Se on päätavoitteeni OVO Fest -keikan jälkeen. Olen innoissani tästä, Drake kertoi Now Toronto -verkkolehdelle.

Drake on myös näytellyt elokuvissa ja televisiosarjoissa. Mies nousi kuuluisuuteen alunperin Degrassi: The Nest Generation -televisiosarjan roolinsa myötä. Vuonna 2009 Drake solmi levytyssopimuksen Lil Waynen Young Money Entertainment -levy-yhtiön kanssa. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Thank Me Later vuonna 2010. Drake on sanoittanut kappaleita monelle poptähdelle kuten Alicia Keysille ja Jamie Foxxille.