Kendall Jenner aikoo supermalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

Kuva: Beverly Center

Nyt 16-vuotias Kendall Jenner on kertonut aikovansa suunnata malliuralle. Hän toivoo tulevansa joskus uudeksi supermalliksi ja mainitsee esikuvakseen Gisele Bundchenin.

– Haluan olla seuraava Gisele Bundchen. Kaikki mitä hän tekee, mitä hän on, mitä hän on tehnyt. Kaikki se on kertakaikkiaan upeaa, Kendall Jenner kertoi E! Onlinelle.

Kuva: Twitter

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.