Elisabetta Gregoraci on bikinirannan kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo on poseerannut viime aikoina paparazzikuvien lisäksi myös oikeissa mallikuvissa. Niihin hän onkin muodollisesti erittäin pätevä, ja neitokaiselle povataankin parhaillaan pitkää uraa mallialalla.

Nyt 33-vuotias mallivaimo Elisabetta Gregoraci on viettänyt lomaa miehensä kanssa Sardiniassa. Neitokainen ei luonnollisestikaan peitellyt upeaa bikinikroppaansa, vaan antoi auringon helliä sen timmejä muotoja. 62-vuotiaalla Briatorella riittää vaimossaan ihailemista, sillä esimerkiksi naisen vatsalihakset ovat erinomaisessa kunnossa.

Elisabetta Gregoraci ja Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut.