Justin Bieberin vihaajille mannaa – Kill Bill -tähti hakkaa teinipopparin videolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Poppari saa jatkuvasti muun muuassa kosintapyyntöjä faneiltaan, vaikka hän on seurustellut jo pidemmän aikaa 20-vuotiaan Selena Gomezin kanssa.

Kuva: YouTube

Nyt teinisensaation uusin As Long As You Love Me -musiikkivideo on herättänyt kohua väkivaltaisuudellaan. Poppari nähdään videolla toimintatähti Michael Madsenin kanssa. Laulaja esittää videolla romanttista poikaystävää, joka on rakastunut Hollywood-legendan tyttäreen.

Kuva: YouTube

Kill Bill -elokuvista tuttu Madsen on huolissaan siitä, että Bieberin kaltainen ”rankka kovis” särkee hänen tyttärensä sydämen. Teinitähti ryöstääkin kaunottaren omaan autoonsa, mikä herättää isän vihan. Näyttävässä loppukohtauksessa Madsen antaa Bieberin tuntea nyrkkinsä raivon. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun teinitähti ”hakataan” julkisesti. Taannoin Justin poseerasi nimittäin Complex-lehden kuvissa hakatuksi maskeerattuna.