Jennifer Lopezin ex-mies etsintäkuulutettu

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on poseerannut runsaasti lehtien palstoilla. Äskettäin parin suhteen huhuttiin olevan kriisissä.

Kolme kertaa naimisissa ollut tähti kantaa kaunaa vielä ensimmäistäkin aviomiestään kohtaan. 43-vuotias neitokainen nosti syytteen ex-miestään Ojani Noaa kohtaan vuonna 2009, kun mies yritti julkaista laulajasta arkaluontoista videomateriaalia. Nyt kyseinen mies on etsintäkuulutettu, koska hän ei ilmestynyt viime kuussa oikeuden istuntoon.

ET Online -sivuston mukaan mies saa pidätysmääräyksen, jos hän ei ilmesty seuraavaan oikeusistuntoon syyskuussa. Ex-parin julkinen riita alkoi rakastavaisten häämatkallaan kuvaamasta videosta, jonka materiaalia Noa olisi halunnut julkaista omassa dokumentissaan. Lopez luonnollisesti raivostui suunnitelmasta ja haastoi miehen oikeuteen. Pariskunta meni naimisiin vuonna 1997 ja erosi jo vuoden päästä häistä.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.