Salaiset kansiot -tähdet ovat avoliitossa! Miljoonien fanien toive toteutui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen X-Files, eli Salaiset kansiot, oli yksi 1990-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan agentteja, Fox Mulderia ja Dana Scullya, esittävät näyttelijät David Duchovny ja Gillian Anderson nousivat sarjan myötä suuriksi tähdiksi.

Takavuosina pariskunnan epäiltiin olevan kiinnostunut toisistaan, mutta sarjan fanien pettymykseksi suhdetta ei syntynyt. Nyt televisiosarjan vetovoimaisen parin kerrotaan kuitenkin yhdistyneen oikeassakin elämässä. E! Online -julkaisun mukaan Anderson on muuttanut avoliittoon entisen vastanäyttelijänsä kanssa ja asuu tällä hetkellä lapsineen David Duchovnyn Los Angelesin kodissa. Lähteen mukaan pariskunta on ollut vakavassa suhteessa jo jonkin aikaa.

X-Files-sarjan fanit ovat odotelleet parin romanssiuutista jo vuosien ajan. Anderson ja Duchovny näyttelivät televisio-ohjelmassa yhdessä vuosien 1993 ja 2002 välillä, ja he esiintyivät myös sarjan elokuvaversiossa vuonna 2008. Parin romanssista kohistiin heidän välisensä ilmeisen vetovoimansa vuoksi jo kuvausten aikaan, mutta suhdetta ei koskaan vahvistettu noina vuosina.

Gillian Andersonin kerrottiin vastikään eronneen pitkäaikaisesta kumppanistaan, Mark Griffithsistä, kuuden vuoden suhteen jälkeen. Sinkkumiehenä elelevä David Duchovny taas jäi taannoin kiinni lukuisista pettämisistä, jotka lopulta johtivat toiseen avioeroon näyttelijävaimosta Tea Leonista. Pariskunnalla on kaksi lasta. Erouutisen aikoihin Duchovny kertoi myös yrittäneensä vähentää seksin määrää Californication-sarjassaan.