90-luvun teinipoikien päiväuni: Tältä 90210-hottis näyttää nyt – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin 90-luvulla lukeutunut näyttelijä Jennie Garth nousi kansainväliseksi tähdeksi esiintyessään supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa, jota tehtiin vuosina 1990 – 2000. Kaunottaresta muodostui yksi teinipoikien suosituimmista päiväunista.

40-vuotias näyttelijätär murtui taannoin itkuun puhuessaan epäonnistuneesta avioliitostaan omassa Jennie Garth: A Little Bit Country -realitysarjassaan. Nyt hänet on kuvattu tyttärensä kanssa New Yorkissa osallistumassa hammasharjamerkin tilaisuuteen.

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa. Aiemmin Garth oli naimisissa Peter Facinellin kanssa, mutta liitto päättyi katkeraan avioeroon.