Jennifer Lopez hermostui jälleen – haastoi ex-työntekijänsä oikeuteen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on poseerannut runsaasti lehtien palstoilla. Äskettäin parin suhteen huhuttiin olevan kriisissä.

Nyt popkaunotar syyttää entistä työntekijäänsä kiristyksestä. Jennifer Lopez hermostui miehen vaatimuksiin, joita tähden entinen autonkuljettaja teki suutahdettuaan laulajattarelle. Hakob Manoukian -niminen työntekijä pakotettiin eroamaan tehtävistään viime vuonna erimielisyyksien vuoksi.

Manoukian päätyikin lopulta kiristämään naista autonkuljettajan tehtävissä kuulemistaan salaisuuksista, jotka mies uhkasi kertoa julkisuudessa. Hän vaati laulajattarelta 2,8 miljoonaa dollaria, eli 2,3 miljoonaa, euroa. Useissa oikeustaisteluissa ryvettynyt Lopez ei ollut kiristyksestä moksiskaan, vaan vastasi ex-ajajalleen 20 miljoonan dollarin, eli 16 miljoonan euron, syytteellä.

Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock.