Diili-sarjan tähti käsirautoihin – järjesti oman mielenosoituksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman karmeimpien kauneusleikkausten listalla pärjäsi taannoin hyvin julkkistähti Joan Rivers, jonka kasvot ovat malliesimerkki liiallisten leikkausten tuloksista. Entinen kaunotar on pilannut kasvonsa lukuisilla toimenpiteillä arvokkaan ikääntymisen sijaan.

Nyt Joan Rivers on jälleen kohauttanut. Poliisit hälytettiin nimittäin losangelesilaiseen Costco-tavarataloon juontajatähden kahlittua itsensä käsiraudalla ostoskärryyn kiinni. Rivers protestoi erikoisella tempauksellaan tavarataloa vastaan, sillä tämä ei ollut suostunut ottamaan tähden tuoretta I Hate Everything… Starting With Me -kirjaa myyntiin.

Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki. Riversin ura alkoi teatterissa, josta hän siirtyi televisioon. Nainen on juontanut muun muassa omaa talk show’taan, jonka nimi oli The Late Show Starring Joan Rivers. Rivers on ollut kaksi kertaa naimisissa ja hänellä on yksi lapsi, aikuinen tytär Melissa Rivers.