Pink kieltäytyi Idol-tuomarin paikasta: ”En voisi olla rehellinen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Tällä kertaa Pink on paljastanut, että hänelle on tarjottu paikkoja X Factorin, American Idolin ja The Voice Of USA:n tuomaristoissa. Tähti ei kuitenkaan ottanut kunniaa vastaan, sillä uskoi fanien suuttuvan, jos hän olisi tuomarin roolissa liian rehellinen.

– Sanoin ’ei’, koska en voisi olla rehellinen. Ihmiset eivät pidä rehellisyydestä. Minua vihattaisiin vielä enemmän kuin nyt. En halua satuttaa kenenkään tunteita, tähti tilittää.

Pink lisäsi, että kohutuomari Simon Cowell on ainoa ihminen, joka voi oikeasti sanoa, mitä hän ajattelee.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.