Britanniaan 200 miljoonan lottovoitto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa arvotaan tänään historian suurin lottopotti, kun yhdellä seitsemän oikein -tuloksella saa tililleen 11,5 miljoonaa euroa. Jättipotti on suomalaisittain suuri, mutta kansainväliseen EuroMillions-lottoon verrattuna summa on silti pelkkä taskuraha.

Englantilainen pariskunta voitti nimittäin muutama päivä sitten EuroMillions-lotossa huikean 148,6 miljoonan punnan, eli tämän päivän valuuttakurssilla 200 miljoonan euron päävoiton. Voittosumma oli EuroMillionsin historian toiseksi suurin ja Britannian kaikkien aikojen suurin.

Voittonumerot olivat 11, 17, 21, 48, 50 ja lisänumerot 9 ja 10. EuroMillions-loton ennätyspotti 216 miljoonaa euroa jaettiin toiselle brittiparille viime vuoden heinäkuussa. Yhteensä samainen lotto on tehnyt jo 2.900 voittajasta miljonäärejä. Tuorein voittaja nousi heti Britannian tuhannen rikkaimman ihmisen joukkoon.