Kim Kardashiania syytetään ökykartanon maineen pilaamisesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Silti hänen taannoiset puheensa aiheuttivat närää, sillä hän totesi olevansa suurempi tähti kuin esimerkiksi Angelina Jolie ja Jennifer Aniston yhteensä.

Räppäri Kanye Westin kanssa nykyisin seurusteleva Kim Kardashian erosi lokakuussa silloisesta aviomiehestään, NBA-koripallotähti Kris Humphrieristä. Ex-pariskunnan häät pidettiin viime vuoden elokuussa entisen Google-toimitusjohtaja Eric Schmidtin nykyisin omistamassa upeassa kartanossa Montecitossa, Kaliforniassa.

Kardashian ei ollut ensimmäinen julkkis, joka meni naimisiin samaisessa kartanossa, sillä se on prameita hääjuhlia järjestävien varakkaiden ihmisten suosiossa jo vuosikausia. Nyt Schmidt harkitsee kuitenkin kartanon myymistä. Hänen mukaansa kartano on ollut vähäisessä käytössä Kardashianin häiden jälkeen, ja hän syyttääkin nyt kohujulkkista paikan maineen pilaamisesta.

– Ihmiset näkivät Kim Kardashianin avioliiton kestävän vain 72 päivää, eivätkä halua heille käyvän samoin. Kim on muutenkin pilannut kartanon maineen, sillä ihmiset eivät halua pitää häitään realitytähtieen liitetyssä paikassa, Schmidt tilittää.

31-vuotias Kim Kardashian seurustelee nykyään yhtä lailla erikoisista tempauksistaan tunnetun räppäri Kanye Westin kanssa. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin naimisissa kahdesti, Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.