Beyoncen perhekuvat päätyivät nettiin – tältä näyttää supertähden elämä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin ja viime viikolla parin kerrottiin olevan Hollywoodin isotuloisin.

Nyt 30-vuotias onnellinen äiti on julkaissut Tumblr-palvelussa kotialbumistaan kaivettuja kuvia, joissa hänet nähdään muun muuassa aviomiehensä Jay-Z:n kanssa. Eräässä kuvassa pariskunta nauttii keinuhetkestä koiransa kanssa nurmialueella.

Kuvasarjassa nähdään myös perheen Blue Ivy -pienokainen. Kiharahiuksisen tytön päälle on puettu Watch The Throne -tekstillä varustettu t-paita, johon on painettu Jay-Z:n kiertueen konserttipaikkoja. Beyonce poseeraa kuvissa myös kauniiden ystäviensä kanssa yksityislentokoneen edustalla.