Kim Kardashianin läpinäkuultavat jumppahousut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Viime viikkoina useaan otteeseen vähissä vaatteissa nähdyn Kimin upeat muodot ovat jälleen otsikoissa, kun pilates-tunnilta saapunut realitytähti bongattiin Beverly Hillsissä avarassa kaula-aukossa ja takapuolta korostavissa jumppahousuissa. Kaiken lisäksi housut osoittautuivat salamavalojen välkkeessä läpikuultaviksi. Kardashian-suvun tunnetuin edustaja todisti olevansa kuuma ilmestys myös rennommin pukeutuneena.

31-vuotias Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Kurvikas kaunotar pitää huolta uhkeasta kropastaan muun muassa pilateksella.