Isä kauhuissaan Macaulay Culkinista: ”Hän on kuolemassa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on nykyisin jo kolmekymppinen mies. Hän joutui aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin tuoreimpien kuviensa merkeissä. Riutuneen ja rajusti laihtuneen näyttelijän huhutaan käyttävän muun muuassa heroiinia.

Nyt 31-vuotiaan näyttelijän Kit-isä ja Jeanette-äitipuoli ovat antaneet haastattelun, jossa he kertovat olevansa hyvin huolissaan perheenjäsenensä hyvinvoinnista. Isä toivoo, että väärille poluille eksynyt Macaulay Culkin saa nopeasti hoitoa.

Äitipuolen mukaan kohukuvien julkaisemisen jälkeen he ajattelivat, että Macaulay on kuolemassa johonkin sairauteen tai hän on pudonnut syvälle huumemaailmaan. Tähden läheisten mukaan he ovat epäilleet jo pidemmän aikaa, että entinen lapsinäyttelijä on heroiiniriippuvainen.

– Kuvat tulivat järkytyksenä. Hän näyttää kamalalta. Ajattelimme, että hän on kuolemassa johonkin sairauteen. Hän on selvästikin rajussa huumekoukussa, tähden isän kanssa 17 vuotta naimisissa ollut Jeanette Krylowski kertoi The Sun -lehdelle.

Macaulay Culkin pidätettiin vuonna 2004, kun hänen hallustaan löytyi marihuanaa ja rauhoittavia lääkkeitä. Hänen yli kahden miljoonan dollarin arvoisen Manhanttanilla sijaitsevan asunnon on huhuttu olevan tähden yksityinen ”huumeluola”. Näyttelijä seurusteli lähes kymmenen vuoden ajan Hollywood-kaunotar Mila Kunisin kanssa, mutta he erosivat viime vuonna ystävinä.