Popkomistus elää selibaatissa – yrittää saada exänsä takaisin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Poikabändin tähti Max George erosi äskettäin tyttöystävästään näyttelijätär Michelle Keeganista.

Nyt 23-vuotias Max George on päättänyt aloittaa selibaatin. Mies yrittää nimittäin saada entisen tyttöystävänsä Michelle Keeganin takaisin käsipuoleensa, joten hän kieltäytyy tapailemasta muita naisia yrityksensä aikana. Lähteen mukaan selibaatti voi osoittautua vaikeaksi haasteeksi, sillä The Wanted -poikabändi lähtee pian kiertueelle innokkaiden naisfaniensa mieliksi.

– Max yrittää pitää pöksynsä kurissa. Se ei ole kuitenkaan helppoa, sillä kiertueella he ovat koko ajan kauniiden naisten ympäröimiä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät äskettäin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.