Televisiotähti kiidätettiin sairaalaan – katso kuva sairaalasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen poptähti Michelle Heaton tuli aikoinaan tunnetuksi brittiläisen Liberty X -yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen hajoamisen jälkeen hän on toiminut yleisjulkkiksena ja vieraillut muun muuassa julkkisten Big Brother -ohjelmassa.

Nyt 33-vuotias Michelle Heaton on kauhistuttanut fanejaan verkossa julkaistulla nettikuvallaan. Neitokainen on nimittäin julkaissut Twitterissä kuvan, jossa hän makaa sairaalan sängyllä. Televisiotähti kiidätettiin sunnuntaina sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden takia.

– En kuvitellut viettäväni sunnuntaita tällä tavalla. Jään sairaalaan yön yli, Michelle Heaton kirjoitti blogipäivityksessään.

Kuva: Twitter

Michelle Heaton tunnetaan siviilissä muun muassa povipommi Katie Pricen hyvänä ystävänä. Neitokainen nähdäänkin usein Pricen rinnalla julkkisjuhlissa. Heaton on naimisissa irlantilaisen Hugh Hanleyn kanssa. Tammikuussa syntynyt tytär Faith Michelle on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.