Peter Andre paljasti deittivinkkinsä – miehet saavat ottaa mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi erityisesti povipommi Katie Pricen aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on taistellut avioeron jälkeen katkeran povipommin kanssa monin tavoin.

Nyt 17 vuotta nuoremman kaunottaren kanssa seurusteleva Peter Andre paljasti deittivinkkejä, jotka voivat saada naisen tuntemaan olonsa kuninkaalliseksi esimerkiksi treffien aikana. Laulajan mukaan miehen tulee tapaamisen yhteydessä osoittaa olevansa kiinnostunut vain ja ainoastaan neitokaisen seurasta.

Peter Andre jättääkin aina kännykänsä kotiin, kun tiedossa on romanttinen illanvietto naisen kanssa. Puhelimen käyttö treffeillä on popparin mielestä töykeää, sillä se voi luoda naiselle kuvan, ettei mies ole kiinnostunut hänestä.

– Minulla on kaksi erityistä deittivinkkiä, jotka olen oppinut vuosien varrella. Naiset eivät pidä siitä, että miehet ottavat kännykän mukaan treffeille. Toinen vinkki on se, että naiset rakastavat lahjoja korttien kera, Peter Andre kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Perheenisän mukaan naiset rakastavat lahjojen lisäksi sitä, kun heiltä kysytään päivän kuulumisia. Peter Andre kertoikin kysyvänsä naiskumppaniltaan heti kotiin tullessaan, kuinka hänen päivänsä on sujunut.

Tähti kuvaa paraikaa omaa Peter Andre’s Bad Boyfriend Club -televisio-ohjelmaansa. Sarjassa mies muuttaa huonot poikaystävät salonkikelpoisiksi komistuksiksi. Ohjelmassa poppari piiloutuu valeasuihin, jotta hänen kohteenaan olevat poikaystävät eivät tunnista tähteä. Andre kertoi äskettäin, että kyseinen show on hänen oma suosikkinsa kaikista miehen tähdittämistä televisio-ohjelmista. Eräässä sarjan jaksossa tähti muun muassa naamioituu vanhaksi mieheksi.