Spice Girls valmistautui esiintymään ILMAN Victoria Beckhamia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin 90-luvulla lukeutunut Spice Girls -tyttöbändi teki viime sunnuntaina näyttävän paluun Lontoon olympialaisten päätösseremoniassa vähintään satojenmiljoonien televisiokatsojien edessä.

Spice Girsien esiintyminen oli kuitenkin vähällä jäädä yhtä maustetta köyhemmäksi. Yhtye oli nimittäin jo valmistautunut esiintymään lavalla ilman Victoria Beckhamia, joka oli kertonut yhtyeelle olevansa liian kiireinen oman muotimerkkinsä ja lastensa parissa. Jalkapallotähti David Beckhamin vaimo kuitenkin perui päätöksensä kuultuaan Spaissareiden esiintyvän päätösgaalassa joka tapauksessa, vaikka ilman hänen läsnäoloaan.

– Victoria tajusi, että näyttäisi huonolta, jos hän ei osallistuisi päätösseremoniaan vanhan yhtyeensä kanssa. Hän halusi alun perin ottaa etäisyyttä menneisyyteensä Spaissareissa, jotta hänet otettaisiin vakavammin muotisuunnittelijana. Lopulta Victoria oli onnellinen mukanaolostaan, sisäpiiristä kerrotaan.

Olympialaisten aloitus- ja päätösseremonioista vastannut brittiläinen elokuvaohjaaja Danny Boyle oli yrittänyt saada Spice Girlsiä esiintymään juhlissa yli puolentoista vuoden ajan. Hänen mukaansa Lontoon olympialaisten prameat seremoniat eivät olisi olleet mitään ilman yhtyeen esiintymistä, sillä Spice Girls tärkeä osa englantilaista kulttuuria.

Spaissarit pettyivät taannoin syvästi, kun heille ei tullut kutsua esiintymään kuningatar Elizabethin 60-vuotisen valtakauden kunniaksi järjestettyyn timanttijuhlaan. Nyt pettymys lienee jo takana, sillä olympialaiset olivat moninkertaisesti merkittävämpi keikka ainakin katsojamäärällä mitattuna.