Kim Kardashianilla maailman täydellisin peppu?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miljoonaomaisuuden realitysarjojen avulla kerännyt Kim Kardashian on nykyisin yksi maailman seuratuimmista julkkiskaunottarista. Neitokainen kehui äskettäin olevansa mielestään tunnetumpi kuin Jennifer Aniston, Angelina Jolie ja Qwyneth Paltrow yhteensä.

Nyt ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian on julkaissut verkossa faniensa iloksi seksikkään kuvan. Brunette nähdään kuvassa rantamaisemissa musta uimapuku yllään. Neitokaisen takamus on pääosassa, sillä hän poseeraa selkä kameraan päin. Kurvikas kaunotar on upea ilmestys Havaijilla ikuistetussa otoksessa.

Kuva: Twitter

Kim Kardashian ja räppäri Kanye West ovat seurustelleet jo muutaman kuukauden ajan. Pariskunnan romanssista liikkui aiemmin tänä vuonna pitkään huhuja, kunnes he päättivät tuoda suhteensa julkisuuteen. He ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta ystävyys muuttui rakkaudeksi Kardashianin avioeron jälkeen. Realitykaunotar on ollut aiemmin kaksi kertaa naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.