Marica Pellegrinelli näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen laulajatähti Eros Ramazzotti on ollut jo vuosikymmenien ajan naistenmiehen maineessa ja samalla luonnollisesti myös miljoonien naisten päiväunien kohde. Nyt hänen nykyisestä tyttöystävästään on tullut kansainvälisesti seurattu bikinikaunotar.

Yhdysvaltojen Miamissa parhaillaan lekotteleva Eros Ramazotti on saanut jäädä sivuosaan, kun viihdelehdistö ympäri maailmaa on raportoinut Marica Pellegrinellin bikiniposeerauksista. Julkkisparin kotimaassa Marica on ollut jo vuosia tähti, mutta nyt neitokainen on huomattu muuallakin.

Italialainen Marica Pellegrinelli on Bergamossa syntynyt mallikaunotar, joka opiskeli taiteita Milanon yliopistossa ja harrastaa näyttelemistä. Hän on lisäksi poseerannut useiden yritysten mainoskasvona lehtien sivuilla ja televisiossa. Pellegrinelli on myös näyttelijä, sillä hänet on nähty useissa italialaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2011 Pellegrinelli tähditti Lavazzan televisiomainosta.