Räppärin auto varastettiin: ”Missä v**ussa autoni on?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tunnettu Will.i.am oli taannoin otsikoissa tunnustettuaan, etteivät hänen laulutaitonsa ole kummoiset, vaan hän joutuu kompensoimaan lahjojen puutettaan muokkaamalla ääntään Auto-Tune -tietokoneohjelmalla.

Viime vuonna tauolle jääneen yhtyeen jäsen Will.i.am julkaisee Willpower-soololevynsä syyskuussa. Laulaja oli nyt viettämässä albuminsa ennakkokuuntelujuhlia The Avalon -klubilla Hollywoodissa, mutta poistuttuaan bileistä kahdelta aamuyöllä, hän huomasi autonsa kadonneen. Tähti teki kuten kuka tahansa kyseisessä tilanteessa, ja kirjoitti Twitter-tililleen vihaisia viestejä aiheesta.

– Autoni varastettiin… Mitä v*ttua? Missä v*tussa autoni on?? Tämä ei ole enää hauskaa, raivostunut tähti twiittasi.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun epäonninen muusikko on joutunut automurron kohteeksi. Vuonna 2010 Will.i.amin autoon murtauduttiin, ja häneltä vietiin 8.000 euron arvosta omaisuutta. Varkaan epäonneksi tähti oli kuitenkin asentanut seurantaohjelman iPadiinsa, ja jäi näin ollen nopeasti kiinni kartan johdatettua poliisit suoraan varkaan kotiovelle.

The Black Eyed Peas -yhtye ilmoitti viime kesänä jäävänsä tauolle. Fanit järkyttyivät pian taukouutisen jälkeen huhuista, joissa väitettiin suosikkiyhtyeen hajoavan. Muun muuassa supertähti Kanye West vihjaili tauon olevan pysyvä. Yhtyeen keulahahmo Will.i.am kuitenkin tyrmäsi väitetyt hajoamishuhut Twitter-blogissaan.