Amy Childs mainosti hajuvettään näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohujulkkis Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Viime kuukausina Amy on noussut brittilehdistön lemmikiksi alituisten bikiniposeeraustensa ansiosta.

Realitytähti esitteli taannoin ensimmäistä kertaa uudet 32DD-kokoiset rintansa lomallaan Dubaissa. Nyt lomailu on toistaiseksi ohi ja työt kutsuvat. Amy kuvattiinkin eilen markkinoimassa uutta hajuvettään Lontoon Oxford Streetin Boots-myymälässä. Ainakin mieskatsojat tuskin kykenivät kiinnittämään huomiota hajuvesipulloon, sillä Amyn silikonimuodot taisivat viedä huomion tilaisuuden pääasiasta.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa. Taannoin oman uimapukumallistonsa lanseerannut Childs kertoi, ettei aio koskaan esiintyä yläosattomissa. Amy toimii myös Ultimo-merkin alusvaatemallina.