Poikabänditähti uskottelee: ”Taylor Swiftin kappale ei varmasti kerro minusta!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulun The Jonas Brothers -yhtyeen jäsen Joe Jonas tunnetaan myös naistenmiehen maineestaan. Popparin on tiedetty jättäneen entisiä tyttöystäviään varsin nololla ja tylyllä tavalla. Tähti esimerkiksi pyysi viime vuonna isäänsä välittämään eroviestin silloiselle tyttöystävälleen Demi Lovatolle.

Joe Jonas seurusteli muutama vuosi sitten myös toisen laulajatähden, Taylor Swiftin, kanssa. Swift julkaisi hiljattain uuden, varsin suorasukaisesti nimetyn We Are Never Ever Getting Back Together -singlen, jolla laulajatar tilittää nimettömäksi jäävästä entisestä poikaystävästä.

Kappale on herättänyt kovaa spekulaatiota siitä, kenestä se kertoo. Yhtenä todennäköisimmistä vaihtoehdoista on pidetty juurikin The Jonas Brothers -laulajaa. Joe Jonas on kuitenkin kiistänyt väitteet joiden mukaan hän olisi päätynyt katkeran laulun aiheeksi. Tähden mukaan kappale ei voi kertoa hänestä, sillä hän ja Taylor Swift eivät koskaan yrittäneet palata takaisin yhteen.

– Pidän kyseisestä kappaleesta. Taylor tekee pop-musiikkia todella hyvin ja olen iloinen hänen puolestaan, Joe intoutui ylistämään ex-tyttöystäväänsä radiokanava 94.7 Fresh FM:n haastattelussa.

Joe Jonas ja supersuosittu kantritähti Taylor Swift seurustelivat vuonna 2008. Median ryöpytyksessä ollut suhde päättyi kuitenkin vain muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen. Swift paljasti eron jälkeen haastattelussa, että Joe jätti hänet 27 sekunnin puhelinsoiton aikana. Popkomistus taas väitti, että Swift oli paiskanut puhelimen hänen korvaansa tajuttuaan sen olevan erosoitto. Hän on deittaillut myös Twilight-kaunotar Ashley Greenen kanssa.